Vælg en side

Optimal mix af ydeevne & udholdenhed

MEGIFLEX Koblinger

GENNEMTESTET TEKNOLOGI

Megiflex Koblinger

Meget torsionel fleksibel kobling med et modulært design og robust elastisk element for en glimrende multidirektionel forskydningskompenseringskapacitet.

Den ekstremt fleksible VULKAN-MEGIFLEX-B koblinger er torsionelt fleksible med en glimrende forskydningskompenseringskapacitet. De er chokabsorberende og har en god elektrisk isolation og glimrende støjdæmpning.

FORDELE

Megiflex Koblinger

På grund af dets modulare design kan den tåle høj radiale, aksiale og kantede forskydninger og har et torsionelt fleksibelt kardan-aksel kan Megiflex bruges i forskellige applikationer til den højeste løsningsfleksibilitet.

En høj ydeevne uden tilbageslag, effektive vibrationsdæmpende og en høj forskydningskapacitet garanterer beskyttelsen af beskyttet maskineri og dermed en høj tilgængelighed i drevsystemet.

Applikationer
Fleksibelt og stift monteret motorer i den lavere strømkraft

Forskellige designs, Flange/Flange, Aksel/Aksel, Kardanaksler

Fleksible elementer

Zero Max

Vores globale perspektiv gør det muligt at give vores kunder produkter i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser i alle lande.

Verdensledende

Zero-Max kombinerer årtier af industriledende erfaring med ekspertise en i bevægelsesfølsømme løsninger der ikke kan sammenlignes.

Kontakt os!

Zero-Max A/S
Mail: ext@zero-max.dk
Hårup Tværvej 1
8600 Silkeborg